Merken

Hou je van Belgisch, duurzaam, gezond en luxueus? Dan past i.am.klean perfect bij jouw lifestyle.

i.am.klean is een gezonde, minerale make-uplijn met een vleugje zelfvertrouwen en luxe. Zuiver, puur, natuurlijke en gezonde make-up dat straalt i.am.klean uit. Op die manier wordt de luxe van een mooie, gezonde huid voor iedereen haalbaar. De pure samenstelling van deze vegan make-up zorgt voor een mooie, frisse, natuurlijke verzorging én schoonheid.

NATUURLIJK

De producten van i.am.klean bestaan uit 100% natuurlijke mineralen, afkomstig uit de gebergtes in Peru. Deze mineralen worden op een zorgvuldige manier van de rotsen geschraapt en gemicroniseerd tot bruikbare en gekleurde poeders.

MOOI EN GEZOND

Door de pure samenstelling van onze producten kan je zelf kiezen in welke mate je ze aanbrengt. Een dun laagje zorgt al snel voor een frisse, natuurlijke verzorging én schoonheid. Vrouwen die graag een volledig gedekte huid zien, kunnen werken met de liquid foundation of brengen gewoon een extra laag loose foundation aan. Zelfs dan zal je voelen dat je met mineralen werkt omdat je poriën niet verstopt worden en je huid niet meer uitdroogt.

HYPOALLERGEEN EN DIERVRIENDELIJK

Omdat we zo zuiver mogelijk werken is de kans op allergische reacties heel wat kleiner en wordt minerale make-up aangeraden door  artsen. Anders dan heel wat make-upmerken, test i.am.klean nooit op dieren. PS: merk je een mentale boost nadat je i.am.klean gebruikt? Dat komt omdat we stiekem een snuifje zelfvertrouwen in onze potjes steken!

Juliette Armand is een Grieks cosmedisch product en werkt op huidverbetering. Juliette Armand vertegenwoordigt al meer dan 25 jaar de absolute top in high-end cosmetica verzorgingsproducten. Ze biedt wereldwijd de meest innovatie anti-age beautyproducten.

Vandaag bewijst Juliette Armand met haar high-end gamma huidverbeteringsproducten dat er werkelijk een alternatief bestaat voor dure plastische chirurgie.